Tänään leivoin ihanan kakun jossa maistuu suklaa ja suolapähkinät. Kakku on rapeakuorinen,
sisältä mehevä ja aivan ihanan makuista kahvin kera nautittuna.
Suklainen suolapähkinäkakku
200 g tummaa suklaata
150 g margariinia
3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl suolapähkinöitä
pinnalle tomusokeria
Sulata suklaa. Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon vuorotellen
jauho-leivinjauheseosta, sulatettua suklaata ja sulatettua margariinia. Sekoita taikinaan
suolapähkinät. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteisessa
uunissa noin 40 minuuttia. Ripottele jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti