Tausta

Tausta

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Banaani-suklaakakku

Heippa vaan kaikille. Meillähän kaikki pitävät erityisesti suklaanmakuisista leivonnaisista,
niin semmoista tuli taas leivottua. Laitan tännekin tämän mehevän kakun ohjeen, jos
vaikka haluatte kokeilla.



Banaani-suklaakakku

2 munaa
2 dl sokeria
1 dl vettä
100 g sulatettua rasvaa
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 sitruunan mehu
2 banaania


Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä vesi ja sula rasva.  Yhdistä kuivat aineet. Kuori ja
viipaloi banaanit ja  kaada sitruunamehu viipaleiden päälle. Sekoita kolme ensinmäistä
seosta keskenään taikinaksi. Kaada puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun
rengasvuokaan. Valuta banaaniviipaleista sitruunamehu pois ja lisää viipaleet
taikinan päälle. Kaada loppu taikina viipaleiden päälle. Paista 175 asteessa noin
50 min. Kumoa kakku jäähtyneenä.

Kuorrutus

2 rkl kuumaa, vahvaa kahvia
1 rkl sulatettua rasvaa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2 tl vaniljasokeria
1 1/2 dl tomusokeria
strösseliä

Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään, levitä kakun päälle ja koristele.




Mukavaa viikonloppua!





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti