Tausta

Tausta

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäispäivän puput ja rannekkeet

Pääsiäispäivän aamuna aamupalalle tulijoita odotti hauskat pupujussit osana kattausta. Minun oli kylläkin tarkoitus piilottaa näihin yllätykseksi Mignon-munat, mutta unohdin sitten ostaa ne joten oli tyydyttävä tavallisiin kananmuniin. Minusta on mukavaa järjestää perheelle tämmöisiä pikku yllätyksiä ja saada muille hymy huulille. Ohje pupuihin löytyi täältä.



 Neuletöistä kun tuppaa aina jäämään lankaa yli niin välillä pitää keksiä mitä niistä kerän lopuista tekisi. Tälläkertaa päädyin neulomaan rannekkeet ja koska ne valmistuivat nopsaan ja tykästyin malliin niin neuloin sitten neljä paria menneinä päivinä. Nämä taitavat päätyä lahjaksi, en minä nyt itse näitä kaikkia tarvitse. Harmaasta ja beigestä langasta ei ollut vyötteitä enään tallella enkä muista mitä lankaa ovat, terran värinen lanka on 7- veljestä. Otin mallin pitsineuleeseen Novitan kevään 2011 lehdessä olleesta rannekkeiden ohjeesta, mutta muuten nämä ovat taas oma sovellus.


 Muffinitkin sai yllensä pääsiäiseen sopivat koristeet. Näistä oli kuulemma haaveiltu, eli ovat takuuvarmaa tarjottavaa:)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti