Tausta

Tausta

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Syreeninkukat koristeena

Täällä jatkuu syreeninkukkavillitys. Niitä on kerätty monen monta kertaa maljakkoon tuomaan sisälle ihanaa tuoksua ja tunnelmaa. Jo muutamalla oksalla saa aikaan isoja, näyttäviä kimppuja.



Leivonnaisten koristeluunkin syreeninkukat sopivat vallan mainiosti ja lopputuloksesta tulee ihanan kesäinen. Tällainen koristelu sopii hivenen kiireisempäänkin päivään.


Palataanpa vielä edellisen postauksen tuloksiin.
Syreeninkukkasokerista olen poistanut kukat koska kuivuessaa ne muutuvat ruskeiksi eivätkä ole enään kovin kauniita. Sokeriin tuli kyllä kukkainen tuoksu ja makuakin mutta kukkia olisi varmaan saanut laittaa sokerin sekaan enemmänkin että olisi tullut voimakkaamman makuista. Olen käyttänyt syreeninkukkasokeria kermavaahdon maustamiseen ja tarjoillut leivonnaisten lisukkeena. Muitakin käyttökohteita sokerille toki löytyy, ei muuta kuin kokeilemaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti